Wie ik ben

Raymond Smit, audicien, venlo, hoortoestellen, hoortoestel

 Wie ik ben?De auducueb in Venlo

Mijn naam is Raymond Smit, dé audicien in Venlo.

Als StAr audicien meer dan 25 jaar werkzaam in de audiologische sector.

Hoortoestellen, gehoorbescherming, ear-monitoring en hoorhulpmiddelen. Een audicien moet altijd “up to date” blijven, vandaar dat ik de studie HBO Audiologie heb gevolgd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Horen is de sleutel tot de wereld.

Horen is levensvreugde: hoe beter we horen, des te makkelijker wij in de wereld onze weg vinden, des te gemakkelijker wij deelnemen aan het leven van alle dag en over zelfverzekerdheid bij het werk en in de familie beschikken. De gave van het horen lijkt voor ons een vanzelfsprekendheid, wij zijn te zeer verzonken in de begeleidende muziek van alledag, om waar te nemen hoe de contouren van het landschap der klanken langzaam

aan helderheid verliezen.

Goed horen is niet vanzelfsprekend!

Bij Gehoorpunt combineer ik mijn jarenlange ervaring met een natuurlijke nieuwsgierigheid bij het vinden

van oplossingen voor mensen met een gehoorverlies of preventie van het gehoor.