Praktijk

Praktijk voor hoortoestellen en gehoorbeschermingGehoorpunt is een audiciens praktijk, volledig uitgerust, om zorgvragen met betrekking tot

het GEHOOR te kunnen behandelen. Het GEHOOR speelt een belangrijke rol in vele sociale situaties en heeft daarmee een grote invloed op de kwaliteit van het leven.

 

Een hoortoestel is onmisbaar  om te kunnen blijven functioneren met een gehoorbeperking. Voor een succesvolle aanpassing  is het hoortoestel maar de helft. De andere helft van het succes ligt in handen van degene die het hoortoestel bij u aanpast. Een goede keuze en aanpassing is gebaat bij een goede communicatie over en weer tussen u en de audicien.

 

Gehoorpunt is een zelfstandig bedrijf waarbij service, deskundigheid en klantgerichtheid voorop staat. U wordt geholpen door de audicien, die nog daadwerkelijk de tijd neemt om te luisteren naar wat u belangrijk vindt.

 

Gehoorpunt heeft contracten met verschillende zorgverzekeraars. Het hoortoestel zit in de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. U krijgt 75% vergoed van een bepaald categorie bedrag. Deze categorie bedragen verschillen per zorgverzekeraar. Bent u aanvullend verzekerd? Dan kunt u een deel van de kosten voor hoortoestellen en overige hulpmiddelen declareren bij uw zorgverzekeraar.

 

Vindt u het prettig om elke keer door dezelfde audicien geholpen te worden en vindt u een goede communicatie en service ook belangrijk?

Bel of mail mij voor een afspraak of bezoek mijn praktijk. Ik hoor graag van u.

 

Gehoorpunt maakt een PUNT van uw GEHOOR!