Stap naar een hoortoestel

Is een hoortoestel écht nodig?

Het idee van het dragen van een hoortoestel kan een grote stap lijken. Misschien heeft u veel bedenkingen en is het verleidelijk nog wat langer te wachten. Er is echter een groot aantal redenen waarom het veruit de beste optie is vandaag nog te beginnen.

 

Ik ben te jong om een hoortoestel te dragen

Ongeveer één op de zes volwassenen heeft een zekere mate van gehoorverlies. Modern leven betekent dat veel mensen op een jongere leeftijd last krijgen van problemen. Omdat gehoorverlies zich geleidelijk manifesteert, merkt u het wellicht niet zo goed op als uw levenspartners.

 

Ik heb het hoogtepunt van mijn carrière bereikt
Mensen met gehoorverlies moeten harder werken om een gesprek te verstaan of om belangrijke geluiden van achtergrondlawaai te onderscheiden. Dagelijkse taken zoals vergaderingen worden steeds veeleisender en vermoeiender. Met een hoortoestel kunt u geluiden en woorden begrijpen zonder dat u zich hard hoeft te concentreren. Zodoende kunt u zich makkelijker op het gesprek richten.

 

Ik wil er niet uitzien als iemand met een gehoorprobleem
Slimme, nieuwe technologie en een bekroond ontwerp zorgen ervoor dat een hoortoestel tegenwoordig nagenoeg onzichtbaar zijn. Niemand hoeft het op te merken en u zult gauw vergeten dat u ze zelf draagt.

 

Ik vind mijn gehoorverlies niet zo erg – waarom zou ik al die moeite nemen?
Gehoorverlies kan een negatief effect hebben op uw relaties met anderen. Door een hoortoestel te dragen verbetert u niet alleen uw eigen levenskwaliteit, maar ook die van uw dierbaren.

 

Wat moet ik doen?
Het besluit om iets te doen aan uw gehoorverlies is de grootste stap. De volgende stap is een bezoek brengen aan de praktijk Gehoorpunt in Venlo..

Horen is leven. Een beter gehoor is aan u.

 

Gehoorpunt maakt een PUNT van uw GEHOOR!