Audicien Venlo, Raymond Smit bij Gehoorpunt

Audicien VenloAudicien Venlo

Gehoorpunt is een audiciens praktijk, volledig uitgerust, om zorgvragen met betrekking tot

het GEHOOR te kunnen behandelen. Het GEHOOR speelt een belangrijke rol in vele sociale situaties en heeft daarmee een grote invloed op de kwaliteit van het leven.

 

Hoortoestellen zijn onmisbaar  om te kunnen blijven functioneren met een gehoorbeperking. Voor een succesvolle aanpassing  is het hoortoestel maar de helft. De andere helft van het succes ligt in handen van degene die het hoortoestel bij u aanpast. Een goede keuze en aanpassing is gebaat bij een goede communicatie over en weer tussen u en de audicien.

 

Gehoorpunt is een zelfstandig bedrijf waarbij service, deskundigheid en klantgerichtheid voorop staat. U wordt geholpen door de audicien, die nog daadwerkelijk de tijd neemt om te luisteren naar wat u belangrijk vindt. Gehoorpunt is een erkend StAr audicienpraktijk. De Stichting Audicienregister (StAr) verbetert en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening van audiciens en audicienbedrijven. Zij zien toe op de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en stellen de bij- en nascholingseisen vast. Audiciens die in het register zijn opgenomen zijn de deskundigen bij uitstek om een gehoorverlies vast te stellen en u te adviseren over een passende hooroplossing.

Vindt u het prettig om elke keer door dezelfde audicien geholpen te worden en vindt u een goede communicatie en service ook belangrijk?

Bel of mail ons voor een afspraak of bezoek onze praktijk, de audicien Venlo Gehoorpunt. Wij horen graag van u.

 

Gehoorpunt maakt een PUNT van uw GEHOOR!

[/vc_column][/vc_row]