Service dag hoortoestellen bij Gehoorpunt

Venlo – Gehoorpunt maakt een punt van uw gehoor. Bij Gehoorpunt vindt op donderdag 18 mei een Service dag voor hoortoestellen plaats.

Deze service dag duurt van 10.00 tot 16.30 uur. Benieuwd hoe uw hoortoestel er van binnen uit ziet? Of wilt u uw toestel eens grondig laten reinigen? U bent van harte welkom, ook als uw hoortoestel niet bij Gehoorpunt vandaan komt.

Doel van deze dag:
U kunt meekijken over de schouder van de Widex hoor professional. Uw hoortoestel wordt gecontroleerd en gereinigd. Deze dag is bedoeld om hoortoestellen eens goed te bekijken. Die kunnen nog weleens minder gaan functioneren door stof, haarlak of andere dingen. Mensen mogen zelf meekijken en zien dus hoe een hoortoestel er van binnen uitziet. We kunnen deze dag ook hoortoestellen van andere merken controleren.

Bovendien kunt u zich uitgebreid laten informeren over de nieuwste hoortoestellen,zoals de Widex Beyond.

Gehoorpunt is innovatief en voortdurend op zoek naar unieke en duidelijke oplossingen voor complexe vragen en streeft ernaar om mensen met een gehoorverlies dezelfde mogelijkheden tot communicatie te bieden als mensen met een goed gehoor. Gehoorpunt maakt een PUNT van uw GEHOOR!

Informatie:
Locatie: Sablones Venlo (Kaldenkerkerweg 20, 5913 AE, Venlo)
Tijd: van 10:00 uur tot 16:30 uur
Aanmelden: niet nodig
Loop vrijblijvend binnen, aan deze dag zijn geen kosten verbonden.

Comments are closed.